Monday, May 10, 2010

Не е битно.


Честопати се наоѓам во ситуација во која не знам да изреагирам правилно.
На пример, ќе каже некој глупа шала, ќе се насмее, а јас наместо да го преќутам тоа или едноставно да го ставам на “ignore“ дебилски ќе се насмеам, колку само да пројде “шалата“ надевајќи се дека нема пак такво нешто да трсне, или евентуално во најдобар можен случај било што да каже.

No comments:

Post a Comment